Jeg hedder Dina B. Hultgreen, er uddannet Social- og Sundhedsassistent tilbage i 1999.

Jeg har uddannet mig som Zoneterapeut, på Zoneterapeutskolen i Kolding og blev færdig i juni 2015.

Jeg har gennemført kurser Zonemassage og Hot Stone massage i 2015.

jeg har også taget en uddannelse i Øreakupunktur ,samt uddannelse i BMS akupunktur for smerter i arme, ben, ryg,lænd og haleben.

Jeg har taget kurser i Zoneterapi til børn, fra 0 år og op efter

Jeg er uddannet som lægeeksimeneret holistisk massør 2017.

Jeg er uddannet Dorn behandler 2017.

jeg har taget uddannelse i lymfedrænage: helkrops-ansigst og tørbørstning 2018

 

Jeg er  zoneterapeut”, hvilket er det samme som Registreret Alternativ Behandler – også kaldet RAB-behandler. Fordi jeg allerede har en anerkendt sundhedsfaglig uddannelse som Social-og Sundhedsassistent, benævnes jeg i henholdt til Sundhedsstyrelsens regler “Sundhedsautoriseret og anerkendt zoneterapeut”. Dette kræver af RAB-behandlere , at jeg forpligter mig til at efteruddanne mig et vist antal timer indenfor en tre års periode, ligesom emner om etik, god klinisk praksis, journalføring m.m. skal overholdes ifølge de beskrevne vedtægter.

For mig er det en stor tilfredsstillelse at have muligheden for i min egen klinik at give de mennesker, der kommer til mig, en individuel og god behandling med tid og ro.

 

Klinikken ligger på Skomagervej 1 i Aarøsund der ligger i Haderslev kommune.

Mit telefonnr er 9156 2080, hvor du kan ringe til eller sende en SMS. Vil du hellere skrive en mail er adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan lave on-line booking lige her.

Telefon er

9156 2080

Adressen er

Skomagervej 1
Aarøsund
6100 Haderslev

Denne hjemmeside bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse. Ingen personlig oplysninger bliver videregivet til tredjemand. Læs vores data- og sikkerhedspolitik for yderligere oplysninger
Læs mere Jeg accepterer